Blogg om marknadsföring, annonsering och e-handel

Blogg om marknadsföring, annonsering och e-handel

Storbildsskärm

- Posted in Teknik by

Uppgradera till en storbildsskärm för skyltningen

För att ge sina kunder en så bra och smakfull upplevelse som möjligt kan det vara bra att uppgradera skyltningen till en digital lösning. För dig som exempelvis driver en restaurang eller en butik kan med en storbildsskärm öka upplevelsen för besökarna, samtidigt som du på ett smidigt sätt kan förmedla uppdaterad information såsom priser, erbjudanden och andra nyttiga budskap. Budskapet blir med en storbildsskärm tydlig och lättläst, och du kan utan problem byta information så att du snabbt kan nå ut med ny information.

Varför digital skyltning?

Att använda sig av digitala hjälpmedel för att förmedla viktig information har visat sig vara oerhört bra för att öka försäljningen i butiker. Att använda sig av en storbildsskärm i skyltfönstret av restaurangen får förbipasserande att stanna upp och ta in informationen på ett betydligt enklare sätt än om du skulle ha menyer eller erbjudanden på tryckta papper. Eftersom digital information lyser upp i vintermörkret, med sina starka färger och tydliga text, ökar du antalet visningar jämfört med skyltning av annat slag. Du sticker också ut mot dina närliggande konkurrenter. Att kunna byta ut information med några klick på datorn, eller att kunna rulla flera olika informationssidor gör också skyltning med en storbildsskärm till ett effektivt verktyg för de allra flesta.

Var hittar du en storbildsskärm för skyltningen?

Det finns flera leverantörer av storbildsskärmar, som erbjuder både försäljning och uthyrning av digitala skärmar och scenteknik. Min rekommendation är att du kontaktar en lokal firma med ett välkänt namn med flera rekommendationer från nöjda kunder. Det är mycket som behöver fungera för att investeringen ska ge utdelning. Att vända sig till en firma som erbjuder tekniska lösningar hjälper dig att fokusera på din bransch, medan firman löser allt från transporten till installationen av din nya storbildsskärm.

Själv anlitar jag alltid samma firma för mina event. Detta har visat sig vara en teknikleverantör som alltid finns tillgänglig och som alltid levererar sin utrustning utan några problem. Skulle det uppstå frågor känner jag att jag alltid kan nå dem och de tvekar aldrig från att komma bort och åtgärda felet som uppstått. Jag rekommenderar verkligen alla att kontakta dem!

Hyr din storbildsskärm från Linson

Muskelstimulator

- Posted in Teknik by

Muskelstimulator för smärtlindring

TENS-apparater används för att behandla smärta och besvär till följd av idrottsrelaterade skador och sträckningar. Eftersom dessa behandlingar tidigare var betydligt besvärligare och kostsammare än vad de är idag, var det främst olika smärtkliniker och fysioterapeuter som erbjöd behandlingar med just en muskelstimulatorer.

Eftersom en tens-apparat lindrar smärta på sättet som den gör, med hjälp av elektriska impulser, minskar också behovet av mediciner för att behandla lindrigare smärtor och sträckningar. Behandling med hjälp av dagens Tens-apparater anses vara både säker och effektiv och kan enkelt genomföras var som helst, när som helst.

Vilka besvär kan lindras med hjälp av en Tens-apparat?

Några av de smärtor och åkommor som kan lindras med dessa apparater är led- och muskelsmärtor, huvudvärk och migrän, menstruationssmärtor och förlossningssmärtor. Behandlingen baseras på kroppens egna funktioner för smärtlindring, genom att frisätta endorfiner som fungerar som kroppens inbyggda ämne för just smärtlindring. Apparaten blockerar samtidigt överföringen av smärtsignaler till hjärnan.

Med tanke på dessa funktioner kan man därför också se behandlingen som naturligt, jämfört med läkemedel som dämpar smärtan istället för att hjälpa mot den. Hos många av de som behandlas med en tens-apparat lindras smärtan helt medan behandlingen genomförs, medan det hos andra kan behövas att behandling görs regelbundet under en längre tid. Just av denna anledning slipper man med en bra tens-apparat betydande kostnader som resultat av regelbundna besök hos fysioterapeuter under längre tid.

Vilken Tens-apparat ska man använda sig av?

Självklart handlar det också mycket om vilken typ av muskelstimulator man använder sig av. Många butiker på nätet erbjuder produkter som inte anses vara tillräckligt bra för att behandla denna typ av smärtor, vilket gör det nödvändigt att undersöka produkterna innan man köper hem och påbörjar behandling med tens-apparaten.

Själv har jag hittat en tens-apparat till ett väldigt bra pris som samtidigt ger en bra smärtlindring. Den är väldigt enkel att använda och kan lätt tas med och användas på jobbet eller på tåget på väg hem. Jag rekommenderar verkligen alla som lider av lindrigare smärtor att testa en tens-apparat innan man bokar en tid hos någon som tar betydligt mer betalt för att göra samma jobb. Det kommer man definitivt att tjäna på i det långa loppet!

Muskelstimulator eller tens-apparat för smärtlindring