Blogg om marknadsföring, annonsering och e-handel

Blogg om marknadsföring, annonsering och e-handel

Uthyrning av teknik

- Posted in Teknik by

En Oöverträffad Upplevelse av Teknikuthyrning i Halmstad

Att arrangera en framstående tillställning kräver inte bara kreativitet och planering utan också tillgång till toppmoderna tekniska produkter. Som företagare stod jag inför utmaningen att skapa en minnesvärd upplevelse för våra gäster, och lösningen var att hyra teknikutrustning från en pålitlig leverantör. I detta avseende blev samarbetet med en teknikleverantör i Halmstad som specialiserar sig på uthyrning av teknik, s.k. torrhyra, och erbjuder experttjänster inom ljud, ljus, bild och scenteknik, helt avgörande för evenemangets framgång.

En av de främsta fördelarna med att välja denna teknikleverantör var det breda utbudet av produkter av högsta kvalitet. Från ljudsystem och ljuseffekter till bildprojektorer och scenteknik, erbjöd de en imponerande samling av de senaste märkena och teknologierna. Detta gav oss möjligheten att skapa en unik atmosfär och ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga.

En annan aspekt som gjorde detta samarbete så framgångsrikt var den flexibilitet som erbjuds när det gäller transport av utrustningen. För oss var det avgörande att ha möjligheten att antingen hämta utrustningen själva eller få den levererad till platsen. Teknikleverantören i Halmstad visade sig vara både bekväm och effektiv när det gäller transport, vilket gjorde hela processen smidig och bekymmersfri.

Det som verkligen satte denna teknikleverantör i en klass för sig var det dedikerade teamet som stod till vårt förfogande. Oavsett om det handlade om att sätta upp avancerad ljudutrustning eller lösa tekniska problem i sista minuten, var deras team av experter alltid där för att ge support och hjälp. Deras engagemang och passion för sitt arbete var tydligt, och det gav oss förtroendet att veta att vi hade en pålitlig partner vid vår sida under hela evenemanget.

Att samarbeta med denna teknikleverantör i Halmstad visade sig vara en kritisk faktor för att göra vårt evenemang minnesvärt och framgångsrikt. Genom att erbjuda toppmoderna tekniska produkter, flexibel transport och ett dedikerat supportteam, överträffade de våra förväntningar på alla sätt. För varje företagare som söker en pålitlig partner för teknikutrustning i Halmstad, kan jag varmt rekommendera denna leverantör. Tack vare dem blev vår tillställning inte bara tekniskt imponerande utan också en stor framgång.

Uthyrning av teknik, teknikuthyrning, torrhyra

LED-skärmar

- Posted in Teknik by

Sprid ditt budskap med kostnadseffektiva LED-skärmar

LED skärmar är ett utmärkt alternativ om man behöver visa upp information på en större skärm, i exempelvis skyltfönster eller på andra ställen man smidigt vill nå ut med sitt budskap. Idag finns bra LED-skärmar för både inomhus och utomhus, och de har både bättre bild än de äldre modellerna av storbildsskärmar och är betydligt mer energisnåla än de än gång varit.

Att lösa digitala skyltning med LED-displays har blivit det mest populära sättet för att kommunicera till en publik som ständigt är i rörelse, och eftersom du med några enkla knapptryck också kan byta ut informationen som visas upp, är det också det absolut mest användbara sättet att sprida sitt budskap. Lösningen med storbildsskärmar gör att man kan informera och inspirera både besökare och förbipasserande på ett smidigt och kostnadseffektivt sätt, som gör att man enkelt kan nå ut med aktuella erbjudanden och nyheter som endast visas korta perioder för att sedan bytas ut mot något annat.

Förmedla information i realtid med digitala skyltar

Några av de branscher som ofta använder sig av denna typ av digitala skyltning är ofta restauranger och butiker, men även många andra typer av arbetsplatser har börjat använda sig av dom. Skolor, kontor och sportanläggningar har upptäckt fördelen med att kunna styra informationen utan svårigheter, och insett skärmarnas förmåga att fånga mottagarnas intresse med både ljus och ljud om så önskas.

Rörliga budskap som lyser upp fångar mycket bättre förbipasserandes uppmärksamhet än vad traditionella affischer gör, och genom att placera dom på platser där många människor befinner sig samtidigt kan du förmedla dina budskap till i realtid.

Hör av dig till en bra teknikleverantör för hjälp

Idag kan du även hyra LED-skärmar istället för att köpa dom, och genom att höra av dig till en leverantör som också hjälper dig att leverera och installera skärmarna, kan du utan svårigheter komma igång med skyltningen snabbt.

Hyr eller köp LED-skyltar och storbildsskärmar för inomhus- och utomhusbruk

Storbildsskärm

- Posted in Teknik by

Uppgradera till en storbildsskärm för skyltningen

För att ge sina kunder en så bra och smakfull upplevelse som möjligt kan det vara bra att uppgradera skyltningen till en digital lösning. För dig som exempelvis driver en restaurang eller en butik kan med en storbildsskärm öka upplevelsen för besökarna, samtidigt som du på ett smidigt sätt kan förmedla uppdaterad information såsom priser, erbjudanden och andra nyttiga budskap. Budskapet blir med en storbildsskärm tydlig och lättläst, och du kan utan problem byta information så att du snabbt kan nå ut med ny information.

Varför digital skyltning?

Att använda sig av digitala hjälpmedel för att förmedla viktig information har visat sig vara oerhört bra för att öka försäljningen i butiker. Att använda sig av en storbildsskärm i skyltfönstret av restaurangen får förbipasserande att stanna upp och ta in informationen på ett betydligt enklare sätt än om du skulle ha menyer eller erbjudanden på tryckta papper. Eftersom digital information lyser upp i vintermörkret, med sina starka färger och tydliga text, ökar du antalet visningar jämfört med skyltning av annat slag. Du sticker också ut mot dina närliggande konkurrenter. Att kunna byta ut information med några klick på datorn, eller att kunna rulla flera olika informationssidor gör också skyltning med en storbildsskärm till ett effektivt verktyg för de allra flesta.

Var hittar du en storbildsskärm för skyltningen?

Det finns flera leverantörer av storbildsskärmar, som erbjuder både försäljning och uthyrning av digitala skärmar och scenteknik. Min rekommendation är att du kontaktar en lokal firma med ett välkänt namn med flera rekommendationer från nöjda kunder. Det är mycket som behöver fungera för att investeringen ska ge utdelning. Att vända sig till en firma som erbjuder tekniska lösningar hjälper dig att fokusera på din bransch, medan firman löser allt från transporten till installationen av din nya storbildsskärm.

Själv anlitar jag alltid samma firma för mina event. Detta har visat sig vara en teknikleverantör som alltid finns tillgänglig och som alltid levererar sin utrustning utan några problem. Skulle det uppstå frågor känner jag att jag alltid kan nå dem och de tvekar aldrig från att komma bort och åtgärda felet som uppstått. Jag rekommenderar verkligen alla att kontakta dem!

Hyr din storbildsskärm från Linson

Muskelstimulator

- Posted in Teknik by

Muskelstimulator för smärtlindring

TENS-apparater används för att behandla smärta och besvär till följd av idrottsrelaterade skador och sträckningar. Eftersom dessa behandlingar tidigare var betydligt besvärligare och kostsammare än vad de är idag, var det främst olika smärtkliniker och fysioterapeuter som erbjöd behandlingar med just en muskelstimulatorer.

Eftersom en tens-apparat lindrar smärta på sättet som den gör, med hjälp av elektriska impulser, minskar också behovet av mediciner för att behandla lindrigare smärtor och sträckningar. Behandling med hjälp av dagens Tens-apparater anses vara både säker och effektiv och kan enkelt genomföras var som helst, när som helst.

Vilka besvär kan lindras med hjälp av en Tens-apparat?

Några av de smärtor och åkommor som kan lindras med dessa apparater är led- och muskelsmärtor, huvudvärk och migrän, menstruationssmärtor och förlossningssmärtor. Behandlingen baseras på kroppens egna funktioner för smärtlindring, genom att frisätta endorfiner som fungerar som kroppens inbyggda ämne för just smärtlindring. Apparaten blockerar samtidigt överföringen av smärtsignaler till hjärnan.

Med tanke på dessa funktioner kan man därför också se behandlingen som naturligt, jämfört med läkemedel som dämpar smärtan istället för att hjälpa mot den. Hos många av de som behandlas med en tens-apparat lindras smärtan helt medan behandlingen genomförs, medan det hos andra kan behövas att behandling görs regelbundet under en längre tid. Just av denna anledning slipper man med en bra tens-apparat betydande kostnader som resultat av regelbundna besök hos fysioterapeuter under längre tid.

Vilken Tens-apparat ska man använda sig av?

Självklart handlar det också mycket om vilken typ av muskelstimulator man använder sig av. Många butiker på nätet erbjuder produkter som inte anses vara tillräckligt bra för att behandla denna typ av smärtor, vilket gör det nödvändigt att undersöka produkterna innan man köper hem och påbörjar behandling med tens-apparaten.

Själv har jag hittat en tens-apparat till ett väldigt bra pris som samtidigt ger en bra smärtlindring. Den är väldigt enkel att använda och kan lätt tas med och användas på jobbet eller på tåget på väg hem. Jag rekommenderar verkligen alla som lider av lindrigare smärtor att testa en tens-apparat innan man bokar en tid hos någon som tar betydligt mer betalt för att göra samma jobb. Det kommer man definitivt att tjäna på i det långa loppet!

Muskelstimulator eller tens-apparat för smärtlindring

Ska starta en webbshop och behöver välja plattform

Jag har startat en egen webshop som jag har som ett litet sidoprojekt. Tanken på att starta en webbshop har jag haft länge. Jag har dock inte vetat hur man gör eller vilka produkter man ska sälja.

Efter att ha gått en YH-utbildning inom e-handel så kände jag att jag hade tillräckliga kunskaper för att skapa en webbshop. Frågan var bara vad jag skulle sälja.

Eftersom jag har ett stort intresse för klockor och brukar köpa armband till mina klockor så började jag fundera på om jag kanske skulle sälja klockarmband?

Jag började med att leta efter leverantörer i Kina på Alibaba och hittade ganska snabbt många leverantörer. Nästa steg var att försöka utröna vilka leverantörer som var bra och som jag kunde lita på. Det är alltid en risk när man beställer något från en leverantör första gången. Men jag hade tur och den leverantören jag valde levererade enligt beställning och helt plötsligt hade jag ett gäng nato-armband som de kallas för.

Nästa steg var att skapa min webbshop.

Det finns otaliga plattformar där man kan starta en webbshop men jag kände att jag ville ha en svensk plattform med svensk support och som inte var för dyr.

Efter att ha utvärderat flera olika plattformar för att starta min webbshop så valde jag till slut Abicart.

De hade prisvärda alternativ och bra kopplingar till bland annat Payson som jag använder för betalning i webbshopen.

Det var ganska enkelt att skapa min webbshop i deras plattform när jag väl hade fått kläm på hur det fungerade och idag har jag men alldeles egna e-handel.

Jag har detta som ett projekt som jag sa och det är inte något jag tror att jag kommer att tjäna en massa pengar på då

Abicarts plattform för webbshopar

Reklambyrå

- Posted in Ingen kategori by

Varför det viktigt med en reklambyrå

Att marknadsföra sig idag är annorlunda än för 20 år sedan. På den tiden var det mest reklamutskick, annonser i tidningar, reklam i radio och tv som gällde.

Nu är det nya tider och för att kunna hålla koll på allt så behöver man hjälp av en reklambyrå.

Idag behöver man ha koll på innehållet på sin hemsida, annonsering på Google, annonsering på Facebook, textannonser, bildannonser, videoannonser med mera. Det är väl knappt någon som kör med annonser i fysiska tidningar längre.

Utöver annonser och den egna hemsidan så behöver man ha koll på sociala medier som Facebook, LinkedIn, Instagram och liknande. Dessutom är det viktigt med tonalitet och att man kommunicerar på samma sätt i alla kanaler så kunderna känner igen sig i budskapet. För att lyckas med det behöver man ha en content-strategi och man behöver ha utarbetat rutiner för tonalitet så man som företag kommunicerar på samma sätt oavsett kanal.

Att ha koll på allt detta själv är givetvis svårt då det helt enkelt är för många parametrar inblandade idag när det kommer till marknadsföring online.

Och det är här en reklambyrå kommer in i bilden.

För att lyckas ha koll på alla delar och ta fram en strategi för varumärket och företaget behöver man hjälp av en reklambyrå.

Vi har samarbetat under ett par år med en reklambyrå som heter MECS. De arbetar med det mesta gällande den digitala synligheten och har hjälpt oss med vår varumärkesstrategi och hur vi ska arbeta i olika kanaler online.

Ta bara en en sån sak som att annonsera på Google.

Ska man få till bra annonskampanjer i Google Ads som faktiskt genererar intäkter och inte bara kostar pengar så behöver man någon som vet vad de gör. Om man försöker göra det utan att kunna Google Ads utan och innan är nästan helt omöjligt, åtminstone om du vill få ut något av annonseringen.

En reklambyrå